AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabuklu fındık kırmak

Kahve falında kabuklu fındık kırmak

Kahve falında kabuklu fındık kırmak kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, kendisi için mal mülk alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabuklu fındık kırmak gördüyseniz:

  • Şüpheleri gidermek için daha fazla soru sormak durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında kabuklu fındık kırmak farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kabuklu fındık toplamak kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabuksuz fındık görmek eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine yorulur.

Kahve falında yeşil kabuklu fındık görmek ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabuklu fındık yemek yeni bir projenin başına geçirileceğine, ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında kabuklu yeşil fındık görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabuklu fındık görmek sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına işarettir.

Kahve falında fındık kabuğu görmek insanlardan uzaklaşılacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir