AnaSayfa / Genel / Kahve falında olmamış fındık görmek

Kahve falında olmamış fındık görmek

Kahve falında olmamış fındık görmek eksik olan yanının tamamlayacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, işlerinin tutacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında olmamış fındık gördüyseniz:

  • Tehlikeli bir durumda kalmamak için, bazı kişilerle ya da gerçek hayatla dürüst olmayan yollarla bağlantı kurmaktan ya da duyumlara göre hareket etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında yerden fındık topladığını görmek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fındık kabuğu görmek başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına işaret eder.

Kahve falında fındık soymak uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, herkesten ileriye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında taze fındık görmek aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, refah düzeyinin düşeceğine delalet eder.

Kahve falında fındık ceviz yemek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında fındık ayıklamak parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında fındık toplayıp yemek çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birine fındık vermek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir