AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındık istemek

Kahve falında fındık istemek

Kahve falında fındık istemek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, engel tanımayan biri olacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında fındık istemek gördüyseniz:

  • Yeni bir iş teklifiyle karşılaşabilir, süpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında fındık istemek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fındık dalı görmek büyük bir rahatlama yaşayacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında fındık faresi yemek hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, ruhunu güzelleştireceğine inanılır.

Kahve falında ölüye fındık vermek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine delalet eder.

Kahve falında poşette fındık görmek yaşadığı muhitin yenileneceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ezilmiş fındık görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçta fındık görmek başka kimselere de yardım edeceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında birine fındık vermek yaşananları unutturacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir