AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin cam kırdığını görmek

Kahve falında birinin cam kırdığını görmek

Kahve falında birinin cam kırdığını görmek sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok farklı bir kişi olacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin cam kırdığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikirleri yerine kendinizinkilere odaklanmalısınız.

Kahve falında başkasının cam kırdığını görmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam kırdığını görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında cam kavanoz kırdığını görmek içini açmaya karar vereceğine, maddi gücünün azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin cam kırdığını görmek bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camı kırdığını görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, hayattan yana keyif bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kırda piknik yapmak daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine delalet eder.

Kahve falında kalem kırdığını görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kazancın çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında birinin yumurta kırdığını görmek çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir