AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun kırdığını görmek

Kahve falında odun kırdığını görmek

Kahve falında odun kırdığını görmek mal ve mülk sahibi olmaya, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, eşi ile problemler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında odun kırdığını gördüyseniz:

  • Yaraların sarılması için gayret göstermeniz gerekiyor.

Kahve falında başkasının odun kırdığını görmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin odun kırdığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında odun kırdığını görmek üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında kırda çiçek görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahta kırdıgını görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kırda çiçek toplamak çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına rivayet eder.

Kahve falında camı kırdığını görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin cam kırdığını görmek uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir