AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırda çiçek toplamak

Kahve falında kırda çiçek toplamak

Kahve falında kırda çiçek toplamak her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, duyguların karşılık bulacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırda çiçek toplamak gördüyseniz:

  • İnsanların öneri veya çözümleri kendi doğrularına veya isteklerine paralel olabilir.

Kahve falında kırda çiçek toplamak falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına tabir olunur.

Kahve falında kırda çiçek görmek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırda güneşlenmek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının odun kırdığını görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında televizyon kırdığını görmek rızkın ve kazancın artacağına, kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ayna kırdığını görmek hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine işarettir.

Kahve falında camı kırdığını görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahta kırdıgını görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir