AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının cam kırdığını görmek

Kahve falında başkasının cam kırdığını görmek

Kahve falında başkasının cam kırdığını görmek atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının cam kırdığını gördüyseniz:

  • Kişisel becerilerinizi kullanma eğiliminde olacaksınız.

Kahve falında cam kavanoz kırdığını görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında cam kırdığını görmek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin cam kırdığını görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının cam kırdığını görmek girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camı kırdığını görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ceviz kırdığını görmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, iyi geçiminin de bozulacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının odun kırdığını görmek kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, dostlardan zarar görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kalem kırdığını görmek sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir