AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı kırdığını görmek

Kahve falında kapı kırdığını görmek

Kahve falında kapı kırdığını görmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, çok üzüleceğine, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, aile içinde de bereketin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı kırdığını gördüyseniz:

  • Sabrınızı sınayan kişiler olabilir.

Kahve falında kapı kırdığını görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ayağını kırdığını görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tütün kırdığını görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına delalettir.

Kahve falında birinin yumurta kırdığını görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine delalettir.

Kahve falında fasulye kırdığını görmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini kırdığını görmek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işaret eder.

Kahve falında kırda çiçek görmek farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine alamet eder.

Kahve falında kırda çiçek toplamak çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir