AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar kırdığını görmek

Kahve falında duvar kırdığını görmek

Kahve falında duvar kırdığını görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, dertlerin çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvar kırdığını gördüyseniz:

  • Baskı altında dağılmamalı veya konuşmanız gereken yerde susmamalısınız.

Kahve falında duvar kırdığını görmek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında kırda çiçek görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında kırda koşmak yapılan hataların tekrarlanmayacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kırda piknik yapmak sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye delalet etmektedir.

Kahve falında bit kırdığını görmek bunun da fal sahibine sorun olacağına, işine dört elle sarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırda gezmek bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına işarettir.

Kahve falında televizyon kırdığını görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına delalettir.

Kahve falında kendi dişini kırdığını görmek kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir