AnaSayfa / Genel / Kahve falında camı kırdığını görmek

Kahve falında camı kırdığını görmek

Kahve falında camı kırdığını görmek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, eskileri yâd edeceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, üzüleceğine ve borçlanacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında camı kırdığını gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz, planlarınız, iş birlikleriniz ya da anlaşmalar konusunda kafanızın bir köşesinde soru işaretleri ya da şüpheler varsa, kalbinizin sesini dinlemenizde fayda var.

Kahve falında birinin cam kırdığını görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalettir.

Kahve falında cam kavanoz kırdığını görmek saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine inanılır.

Kahve falında cam kırdığını görmek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının cam kırdığını görmek şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında camı kırdığını görmek büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının odun kırdığını görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında birini kırdığını görmek sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fındık kırdığını görmek fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir