AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındık kabuğu görmek

Kahve falında fındık kabuğu görmek

Kahve falında fındık kabuğu görmek bir anda atılıma geçeceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fındık kabuğu gördüyseniz:

  • Dürüst olmakta zorlanacağınız durumlar varsa bazı konu veya kişilerle yüzleşmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında kabuksuz fındık görmek borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine işarettir.

Kahve falında kabuksuz fındık yemek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine yorulur.

Kahve falında kabuklu yeşil fındık görmek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabuklu fındık kırmak evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kabuklu fındık toplamak ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında fındık kabuğu görmek kötü sözler duylacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında kabuklu fındık görmek iş hayatının tamamen bozulacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında kabuklu fındık yemek çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir