AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabuklu fındık toplamak

Kahve falında kabuklu fındık toplamak

Kahve falında kabuklu fındık toplamak mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, sevgi göreceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, lüks içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabuklu fındık toplamak gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirmeler sizi yanıltabilir veya kızdırabilir.

Kahve falında kabuklu fındık toplamak maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında fındık kabuğu görmek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, ortalığın karışacağına inanılır.

Kahve falında kabuksuz fındık yemek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil kabuklu fındık görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, fal sahibinin elinin darlaşacağına işaret eder.

Kahve falında kabuksuz fındık görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına yorulur.

Kahve falında kabuklu fındık kırmak mutlu ve sağlıklı olacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kabuklu fındık görmek kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabuklu yeşil fındık görmek kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir