AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabuksuz fındık yemek

Kahve falında kabuksuz fındık yemek

Kahve falında kabuksuz fındık yemek kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, sabit geliri olacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, çok büyük borçlar alacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabuksuz fındık yemek gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi bazı kişiler sizi engelleyebilir.

Kahve falında kabuklu fındık yemek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına işarettir.

Kahve falında kabuksuz fındık yemek doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabuklu fındık görmek hayat içinde çok rahat edeceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabuklu yeşil fındık görmek akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kabuklu fındık kırmak ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına inanılır.

Kahve falında kabuklu fındık toplamak çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil kabuklu fındık görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kabuksuz fındık görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir