AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabuklu yeşil fındık görmek

Kahve falında kabuklu yeşil fındık görmek

Kahve falında kabuklu yeşil fındık görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, ekmeksiz kalacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında kabuklu yeşil fındık gördüyseniz:

  • Sonu tatlıya bağlanacak merak etmeyin.

Kahve falında yeşil kabuklu fındık görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabuklu yeşil fındık görmek sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kabuksuz fındık görmek sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında kabuklu fındık toplamak helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına delalet eder.

Kahve falında kabuklu fındık görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına delalet eder.

Kahve falında kabuksuz fındık yemek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında kabuklu fındık yemek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında fındık kabuğu görmek işlerin aksamayacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir