AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabuklu fındık yemek

Kahve falında kabuklu fındık yemek

Kahve falında kabuklu fındık yemek gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin her türlü zenginliğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına inanılır.

Kahve falında kabuklu fındık yemek gördüyseniz:

  • Başarı kazanmak için kendinizi aşırı yoruyorsunuz.

Kahve falında kabuksuz fındık yemek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine delalettir.

Kahve falında kabuklu fındık yemek çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabuksuz fındık görmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabuklu fındık kırmak çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil kabuklu fındık görmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fındık kabuğu görmek ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine yorulur.

Kahve falında kabuklu yeşil fındık görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabuklu fındık görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir