AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabuklu fındık görmek

Kahve falında kabuklu fındık görmek

Kahve falında kabuklu fındık görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında kabuklu fındık gördüyseniz:

  • İsteklerinizi alabilmek için duygusal baskı uygulama ihtimaliniz var.

Kahve falında kabuklu fındık toplamak aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabuklu fındık görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına alamet eder.

Kahve falında kabuksuz fındık görmek çok iyi atılımlar yapılacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine delalettir.

Kahve falında kabuksuz fındık yemek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fındık kabuğu görmek sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil kabuklu fındık görmek zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine alamet eder.

Kahve falında kabuklu fındık yemek maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında kabuklu fındık kırmak fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir