AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabuksuz fındık görmek

Kahve falında kabuksuz fındık görmek

Kahve falında kabuksuz fındık görmek yüklü miktarda kazanç getireceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, hem de para kaybettireceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabuksuz fındık gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında kabuklu fındık yemek iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabuklu fındık toplamak sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına delalettir.

Kahve falında kabuksuz fındık yemek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına yorulur.

Kahve falında kabuksuz fındık görmek çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında fındık kabuğu görmek borçluysa borcunu ödeyeceğine, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabuklu fındık görmek karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, işinde aranan biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil kabuklu fındık görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine rivayet eder.

Kahve falında kabuklu fındık kırmak sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir