AnaSayfa / Genel / Kahve falında filin su içtiğini görmek

Kahve falında filin su içtiğini görmek

Kahve falında filin su içtiğini görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında filin su içtiğini gördüyseniz:

  • Genelde olayların gelişiminde kendinize hakim olabiliyorsunuz.

Kahve falında filin su içtiğini görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına delalettir.

Kahve falında fil yavrusuna su içirmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında su içinde fil görmek sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinde fil görmek mevki kaybına uğrayacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin su içtiğini görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kediye su içirmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğine su içirmek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su içen birini görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir