AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde fil görmek

Kahve falında suyun içinde fil görmek

Kahve falında suyun içinde fil görmek malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, daha güçlü bir hale geleceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinde fil gördüyseniz:

  • Sizin için önemli kişilerle aldığınız kararları detaylandırıyor olabilirsinİZ.

Kahve falında su içinde fil görmek huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında suyun içinde fil görmek kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında evin içinde fil görmek hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında filin su içtiğini görmek deniz aşırı işler yapılacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine yorulur.

Kahve falında fil yavrusuna su içirmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine delalet eder.

Kahve falında su içinde yılan görmek sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şişenin içinde su görmek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına işaret eder.

Kahve falında suyun içinde yengeç görmek yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir