AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içen birini görmek

Kahve falında su içen birini görmek

Kahve falında su içen birini görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, malın ve paranın da arttıkça artacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, programların ve projelerin tutmayacağına inanılır.

Kahve falında su içen birini gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak zaman zaman oldukça dalgın olabilirisiniz.

Kahve falında içilecek su görmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında çamurlu su içtiğini görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını su içerken görmek işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında su içen bebek görmek büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini su içerken görmek hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında içi su dolu ayakkabı görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli su içtiğini görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ölen birine su içirmek düşmanlarının güçleneceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir