AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil yavrusuna su içirmek

Kahve falında fil yavrusuna su içirmek

Kahve falında fil yavrusuna su içirmek istediği evde oturacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine delalettir.

Kahve falında fil yavrusuna su içirmek gördüyseniz:

  • Şimdilik gözden uzak olan pürüzler sonradan başınıza dert olabilir.

Kahve falında fil yavrusuna su içirmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında filin su içtiğini görmek her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında fil ve yavrusu görmek falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fil yavrusu öldürmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fil yavrusunu görmek daima secde ve şükür edeceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru fil görmek ancak daha sonra sorunların aşılacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında fil yavrusunu sevmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fil yavrusu doğurmak zenginliğini kaybedeceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir