AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediye su içirmek

Kahve falında kediye su içirmek

Kahve falında kediye su içirmek daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kediye su içirmek gördüyseniz:

  • Hayatınızı karıştırmaya veya sizi tartışmalı ortamlara sokmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında kediyi su içerken görmek üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine işaret eder.

Kahve falında kediye su içirmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, elinin darlık içinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında su içen kedi görmek kolay ve zevkli hale geleceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kedi yavrusuna süt içirmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine tabir olunur.

Kahve falında süt içen kedi görmek çok zor zamanlar geçireceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin süt içtiğini görmek herkesi doğru yola çağıracağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kediye süt içirmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında yılanın su içtiğini görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir