AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içinde fil görmek

Kahve falında su içinde fil görmek

Kahve falında su içinde fil görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, çok başarılı olunacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine işaret eder.

Kahve falında su içinde fil gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler arasında çıkan tartışmalara katılmamanızda fayda var.

Kahve falında su içinde fil görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde fil görmek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına işarettir.

Kahve falında evin içinde fil görmek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına delalettir.

Kahve falında filin su içtiğini görmek işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında fil yavrusuna su içirmek iş hayatında kendi işini kuracağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine yorulur.

Kahve falında su içinde ev görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, ileriye gideceğine işarettir.

Kahve falında su içinde görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında suyun içinde uçmak hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir