AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin su içtiğini görmek

Kahve falında ölmüş birinin su içtiğini görmek

Kahve falında ölmüş birinin su içtiğini görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, zor zamanlar geçirileceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin su içtiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi ne kadar buna hazırlarsanız o kadar da üzüntünüz hafifler.

Kahve falında su içip doymamak kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, günahlara delalet etmektedir.

Kahve falında içi su dolu lavabo görmek kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su içeni görmek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında bulanık su içtiğini görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında içi su dolu bidon görmek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine işaret eder.

Kahve falında meyve suyu içtiğini görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içi su dolu görmek dünya malının çoğalacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında civcive su içirmek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir