AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğine su içirmek

Kahve falında sevdiğine su içirmek

Kahve falında sevdiğine su içirmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, işlerin çok iyiye gideceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, eski enerjisini bulacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğine su içirmek gördüyseniz:

  • Astrolojik oluşumlar size birçok konuda iyimserlik, aktivite verip, neşe getiriyorlar.

Kahve falında sevdiğini su içerken görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğine su içirmek çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin birinin içki içtiğini görmek uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin birini sigara içerken görmek tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin sigara içtiğini görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğini sigara içerken görmek çok rahat bir hayat süreceğine, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin içki içtiğini görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğini içki içerken görmek zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir