AnaSayfa / Genel / Kahve falında filin doğum yaptığını görmek

Kahve falında filin doğum yaptığını görmek

Kahve falında filin doğum yaptığını görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, doyasıya sefasını süreceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine delalettir.

Kahve falında filin doğum yaptığını gördüyseniz:

  • Gelişen olaylar karşısında şaşkınlığınızı hemen belli ediyorsunuz.

Kahve falında filin doğum yaptığını görmek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına inanılır.

Kahve falında fil doğumu görmek adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine inanılır.

Kahve falında fil yavrusu doğurmak birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına işarettir.

Kahve falında filin üstüne binmek kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında fil üstünde görmek sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine delalettir.

Kahve falında suda fil görmek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında filin altında kalmak kişinin kazancının artacağına, zorlukların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında oyuncak fil görmek işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir