AnaSayfa / Genel / Kahve falında oyuncak fil görmek

Kahve falında oyuncak fil görmek

Kahve falında oyuncak fil görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine işaret eder.

Kahve falında oyuncak fil gördüyseniz:

  • Yolculuk edilmesini gerektiren veya yabancılarla ilgili iş koşulları da zaman alabilir.

Kahve falında oyuncak fil görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında oyuncak fil hediye almak yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında oyuncak fil almak zorlukların geride kalacağına, günlerinin güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında oyuncakçıya gitmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oyuncak bebek satmak iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı oyuncak araba görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine inanılır.

Kahve falında oyuncak tabanca görmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski oyuncak görmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir