AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil yavrusu doğurmak

Kahve falında fil yavrusu doğurmak

Kahve falında fil yavrusu doğurmak yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, insanları sakinleştireceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında fil yavrusu doğurmak gördüyseniz:

  • Aklınızı serbest bırakın.

Kahve falında fil yavrusu doğurmak çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına rivayet eder.

Kahve falında filin doğurduğunu görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında fil doğurtmak sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında doğuran fil görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fil doğurmak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, yazgısının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fil doğurduğunu görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü fil yavrusu görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz yavru fil görmek müreffeh bir yaşama sahip olacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir