AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil üstünde görmek

Kahve falında fil üstünde görmek

Kahve falında fil üstünde görmek iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında fil üstünde gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirecek, kariyerinizi parlatacak veya ilerlemenizin yolunu açabilecek beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında fil üstünde görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fil suresini dinlemek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına işarettir.

Kahve falında ölü fil görmek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, iyi insanlarla arkadaş olunacağına rivayet eder.

Kahve falında filin üstüne binmek dost ve akrabalarla paylaşılacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde yürüyen fil görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, masa başı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fil yıkamak çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine alamet eder.

Kahve falında filin yandığını görmek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında fili öldürmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir