AnaSayfa / Genel / Kahve falında filin altında kalmak

Kahve falında filin altında kalmak

Kahve falında filin altında kalmak onların bir dediğini iki etmeyeceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, hayatınızın neşe dolacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine delalet eder.

Kahve falında filin altında kalmak gördüyseniz:

  • Kendinize faydası olacak konulara zaman ayırmanızda fayda var.

Kahve falında filin altında kalmak özel muamele göreceğine, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında filin altında ezilmek dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında altın fil görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine inanılır.

Kahve falında karlar altında kalmak işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yük altında kalmak ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, üzüntülü bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında otobüs altında kalmak gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, kendisine olan güveninin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sular altında kalmak sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına delalettir.

Kahve falında inşaat altında kalmak verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir