AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil doğumu görmek

Kahve falında fil doğumu görmek

Kahve falında fil doğumu görmek hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında fil doğumu gördüyseniz:

  • Enerji tüketici fiziksel aktiviteler mesela değişik sporlar yapmak, koşmak, yüzmek, bisiklete binmek için iyi bir zamandır.

Kahve falında filin doğum yaptığını görmek işveren koltuğunda oturacağına, kaybettiği şeyi bulmasına delalettir.

Kahve falında fil doğumu görmek birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine delalettir.

Kahve falında fil bebek görmek başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında filin istediğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında sürü halinde fil görmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine işarettir.

Kahve falında at ve fil görmek endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına yorulur.

Kahve falında fil kovaladığını görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fili denizde görmek nazar eden insanların haddini bildireceğine, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir