AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda fil görmek

Kahve falında suda fil görmek

Kahve falında suda fil görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, çabalarının boşa çıkacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suda fil gördüyseniz:

  • Bazı huzursuzluklarınız varsa dile getirmeyin.

Kahve falında suda fil görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına yorulur.

Kahve falında porselen fil görmek yaşam enerjisi ile dolacağına, hayırlı işlerde yer alacağına tabir olunur.

Kahve falında uyuyan fil görmek kötü durumların ortadan kalkacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine delalet eder.

Kahve falında fil suresini okumak keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında filin işediğini görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fil yavrusuna su içirmek yorgun ve gergin günler geçireceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına tabir olunur.

Kahve falında fil saldırısı görmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine alamet eder.

Kahve falında fil beslediğini görmek ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir