AnaSayfa / Genel / Kahve falında filin üstüne binmek

Kahve falında filin üstüne binmek

Kahve falında filin üstüne binmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına delalettir.

Kahve falında filin üstüne binmek gördüyseniz:

  • Düşünmeden yaptığınız bir yorumla, kasıtsız şekilde bir kişiye zarar verebilir veya onu üzebilirsiniz.

Kahve falında filin üstüne binmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fil binmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında koyunun üstüne binmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına işarettir.

Kahve falında yılanın üstüne binmek mutsuz ve huzursuz olacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağanın üstüne binmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kişinin yaşamının değişeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz atın üstüne binmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, yalnız kalınacağına delalet eder.

Kahve falında birinin üstüne binmek fırsatların elden kaçırılacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine yorulur.

Kahve falında boğanın üstüne binmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir