AnaSayfa / Genel / Kahve falında fili yıkamak

Kahve falında fili yıkamak

Kahve falında fili yıkamak kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, hayırlı bir işe başlayacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, saygınlık kazanacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında fili yıkamak gördüyseniz:

  • Kafanızdakileri onlarla da paylaşmalısınız.

Kahve falında fil yıkamak birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fili yıkamak keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ormanda fil görmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına inanılır.

Kahve falında fil üstünde görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kanatlı fil görmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına işaret eder.

Kahve falında filin düştüğünü görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fil kesmek kötülüklere gözünü kapatmaya, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında filistinde olmak onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir