AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil kesmek

Kahve falında fil kesmek

Kahve falında fil kesmek tecrübesi olmayan yollara gireceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, mutlu bir evliliğe, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fil kesmek gördüyseniz:

  • Pek çok şeyin olması mümkün.

Kahve falında fil kesmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına delalettir.

Kahve falında fili kesmek maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine delalet eder.

Kahve falında fil kurtarmak neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, dertlerin bölüşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fil satın almak kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni doğmuş fil görmek mal edineceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süs eşyası fil görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, maddi açıdan ferahlamaya işaret etmektedir.

Kahve falında denizde fil görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına inanılır.

Kahve falında filin altında ezilmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir