AnaSayfa / Genel / Kahve falında filin düştüğünü görmek

Kahve falında filin düştüğünü görmek

Kahve falında filin düştüğünü görmek elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında filin düştüğünü gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren bir değişiklik söz konusu olabilir.

Kahve falında filin düştüğünü görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında fil hediye almak eline büyük fırsatlar geçeceğine, zenginlik sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında fili yıkamak çok mutlu günler geçireceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek fil görmek evi yoksa ev alacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evinde fil görmek kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına delalet eder.

Kahve falında konuşan fil görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında yavru fil beslemek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine rivayet eder.

Kahve falında filin üstüne binmek heveslerinin biteceğine, çaresiz durumlara düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir