AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanatlı fil görmek

Kahve falında kanatlı fil görmek

Kahve falında kanatlı fil görmek kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, onlara hocalık edeceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına tabir olunur.

Kahve falında kanatlı fil gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konulara, finansal anlaşmalara ya da elinizde bulunan şeylerin değerini arttırıcı çalışmalara önem vermelisiniz.

Kahve falında kanatlı fil görmek huzursuzlukların sona ereceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fil yüzük görmek girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında fil ailesi görmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında fil kolye görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına yorulur.

Kahve falında fil doğumu görmek evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boynuzlu fil görmek eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, saygınlık göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen fil görmek onlardan fayda göreceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına delalettir.

Kahve falında fil kafası görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir