AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil yıkamak

Kahve falında fil yıkamak

Kahve falında fil yıkamak atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, sağlık sorunlarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında fil yıkamak gördüyseniz:

  • Ters giden durumlara karşı B planlarına ihtiyaç var.

Kahve falında fil yıkamak uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına rivayet eder.

Kahve falında fili yıkamak büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, endişelerinin son bulacağına inanılır.

Kahve falında süs fil görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında fil kovaladığını görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında konuşan fil görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında filin koşturduğunu görmek kucaklaşacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eve fil girdiğini görmek keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında fil resmi görmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir