AnaSayfa / Genel / Kahve falında ormanda fil görmek

Kahve falında ormanda fil görmek

Kahve falında ormanda fil görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, kısmetsizlik yaşayacağına, başarıya giden yolların açık olacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine inanılır.

Kahve falında ormanda fil gördüyseniz:

  • Bazı hırslar gerilim yaratabilir.

Kahve falında ormanda fil görmek çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına tabir olunur.

Kahve falında fil suresi görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oyuncak fil hediye almak kendi işinin başına geçeceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fili kucaklamak onu hayallerine kavuşturacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzen fil görmek malının ve parasının ziyan olacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fil kurtarmak büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına yorulur.

Kahve falında fil bebek görmek çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok büyük fil görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, işindeki verimliliğinin artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir