AnaSayfa / Genel / Kahve falında filistinde olmak

Kahve falında filistinde olmak

Kahve falında filistinde olmak sorunların çalışmaları baltalamayacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, yarınlarına umutla bakacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına işaret eder.

Kahve falında filistinde olmak gördüyseniz:

  • Enerji düşebilir, isteksizlik ya da halsizlik görülebilir.

Kahve falında filden korkmak sevdiği kimseden hayır göreceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına inanılır.

Kahve falında fil doğumu görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında fil binmek yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında denizde yürüyen fil görmek yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fil yakalamak Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, malının ve aşının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük fil görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında filin ısırdığını görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında ağlayan fil görmek uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir