AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil tarafından ezilmek

Kahve falında fil tarafından ezilmek

Kahve falında fil tarafından ezilmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında fil tarafından ezilmek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyebileceğiniz, yeni kültürler tanıyabileceğiniz veya yeni yerler görebileceğiniz fırsatlar yüzünü göstermeye başlayabilir.

Kahve falında fil tarafından kovalandığını görmek yaşanan hastalıkların sona ereceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında fil tarafından ezilmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında fil tarafından kovalanmak hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında fil pisliği görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına delalettir.

Kahve falında camdan fil görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fil beslediğini görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına delalettir.

Kahve falında fil kesmek işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, elini eteğini hayattan çekeceğine alamet eder.

Kahve falında filin su içtiğini görmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir