AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil tarafından kovalandığını görmek

Kahve falında fil tarafından kovalandığını görmek

Kahve falında fil tarafından kovalandığını görmek yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, elindekileri kaybedeceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fil tarafından kovalandığını gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla istek veya talebi olan kişiler olabilir.

Kahve falında fil tarafından kovalandığını görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına yorulur.

Kahve falında fil tarafından kovalanmak tüm düzenin alt üst olacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fil kovalaması görmek iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına işarettir.

Kahve falında fil tarafından ezilmek kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın biri tarafından kovalanmak sevdikleri ile çok mutlu olacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iskelet tarafından kovalanmak sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına delalettir.

Kahve falında bir erkek tarafından kovalandığını görmek ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ayı tarafından kovalandığını görmek onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir