AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil pisliği görmek

Kahve falında fil pisliği görmek

Kahve falında fil pisliği görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine alamet eder.

Kahve falında fil pisliği gördüyseniz:

  • İnsanların öneri veya çözümleri kendi doğrularına veya isteklerine paralel olabilir.

Kahve falında fil pisliği görmek sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın pisliği görmek mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında elini pisliğe sokmak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında insan pisliğine basmak fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, kul hakkına girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ahırda hayvan pisliği görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kulak pisliği çıkarmak hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine tabir olunur.

Kahve falında pislikli görmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında tuvalet pisliği yıkamak borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir