AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil tarafından kovalanmak

Kahve falında fil tarafından kovalanmak

Kahve falında fil tarafından kovalanmak çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fil tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Katı bir tutum sergilemeniz, ısrarcı ya da inatçı davranmanız çözümü geciktirebilir.

Kahve falında fil tarafından kovalanmak adaletin geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fil tarafından kovalandığını görmek huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında fil kovalaması görmek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fil tarafından ezilmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir ölü tarafından kovalanmak gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü biri tarafından kovalanmak işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına işarettir.

Kahve falında yılan tarafından kovalanmak müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında aslan tarafından kovalanmak hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir