AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil beslediğini görmek

Kahve falında fil beslediğini görmek

Kahve falında fil beslediğini görmek kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, her zaman çok üzgün olacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında fil beslediğini gördüyseniz:

  • Düelloya hazır değilseniz, uzak durmalısınız.

Kahve falında fil yavrusu beslemek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında fil beslemek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde fil beslemek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavru fil beslediğini görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında fil beslediğini görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinde fil beslemek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yavru fil beslemek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fil ayağı görmek önünü göremez olacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir