AnaSayfa / Genel / Kahve falında camdan fil görmek

Kahve falında camdan fil görmek

Kahve falında camdan fil görmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına inanılır.

Kahve falında camdan fil gördüyseniz:

  • Yalnızsanız, yeni kişilerle tanışabilir, yeni aşklara yelken açabilirsiniz.

Kahve falında cam fil görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına yorulur.

Kahve falında camdan fil görmek girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, parasının azalacağına rivayet eder.

Kahve falında fil boku görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına delalettir.

Kahve falında mavi fil görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fil ve timsah görmek hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında filin altında kalmak ömrün uzun olmasına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında filli kolye görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük fil görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir