AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil hortumu görmek

Kahve falında fil hortumu görmek

Kahve falında fil hortumu görmek yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine alamet eder.

Kahve falında fil hortumu gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmanız durumunda keyifli aktiviteler söz konusu olabilir.

Kahve falında fil hortumu görmek yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında filin hortumunu görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hortumla birini yıkamak bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına yorulur.

Kahve falında hortum felaketi görmek monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında hortumla ev sulamak başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hortum olacağını görmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine işarettir.

Kahve falında hortumla ıslatıldığını görmek hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine alamet eder.

Kahve falında hortumla tuvalet yıkamak ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yorum

  1. falımda küçük küçük uçan kuşlar var.kocaman fil hortumu resmi çıkmış filin gövde kısmı çıkmamış.sadece hortumu ve başı var,kafası fare ye benzeyen sinsi bir insan çıkmış.masada birşey imzalayan erkek var,önünde ayakta duran kadın.birde küçük köpek yüzü çıkmış falımda.tektaş yüzük resmi var,iki ve bir sayısı çıkmış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir