AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortumla birini yıkamak

Kahve falında hortumla birini yıkamak

Kahve falında hortumla birini yıkamak daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, üzgün olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında günah işleyeceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine delalettir.

Kahve falında hortumla birini yıkamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle zaman geçirin.

Kahve falında evi hortumla yıkamak borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hortumla camları yıkamak daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hortumla araba yıkamak hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine rivayet eder.

Kahve falında hortumla pencere yıkamak fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hortumla kapının önünü yıkamak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına yorulur.

Kahve falında hortumla yer yıkamak karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında hortumla yıkamak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına delalettir.

Kahve falında hortumla bir yeri yıkamak takdir edilip her konuda destek göreceğine, elinin darlık içinde kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir