AnaSayfa / Genel / Kahve falında filin hortumunu görmek

Kahve falında filin hortumunu görmek

Kahve falında filin hortumunu görmek sevineceğine ve mutlu olacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, çok mutlu ve sevinçli olacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında filin hortumunu gördüyseniz:

  • Kendinizi aldatma meylindesiniz.

Kahve falında filin hortumunu görmek kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fil hortumu görmek güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, bir sıkıntıya girmeye yorulur.

Kahve falında hortumla çiçek sulamak huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında renkli hortum görmek sıkıntıların son bulacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında hortum sulamak sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına işarettir.

Kahve falında deniz ve hortum görmek edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hortum tsunami görmek onunla iyi bir geçim içinde olacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz hortum görmek giden birinin geri döneceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir