AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortumla tuvalet yıkamak

Kahve falında hortumla tuvalet yıkamak

Kahve falında hortumla tuvalet yıkamak zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, stresten uzaklaşılacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hortumla tuvalet yıkamak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, gelişmeler baskı altında hissetmemize sebep olabilir.

Kahve falında tuvaleti hortumla yıkamak güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında hortumla tuvalet yıkamak bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, komşular tarafından kötülenileceğine delalettir.

Kahve falında hortumla havlu yıkamak müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, bekarlar için güzel bir evliliğe alamet eder.

Kahve falında evi hortumla yıkamak fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, aile saadetinin de artacağına inanılır.

Kahve falında hortumla yıkamak birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine işarettir.

Kahve falında hortumla beton yıkamak çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında hortumla balkon yıkamak hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, her geçen gün başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hortumla merdiven yıkamak sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir